ΥΕΦΚΚ

H Υπηρεσία αυτή αποτελεί ιδιαίτερο ένστολο και ένοπλο σώμα, λειτουργεί με τους δικούς της κανονισμούς και για το προσωπικό της εφαρμόζονται οι διατάξεις που αφορούν τους δημόσιους πολιτικούς υπαλλήλους, σε συνδυασμό με τις διατάξεις και ρυθμίσεις που αφορούν το φυλακτικό προσωπικό των Καταστημάτων Κράτησης και του παρόντος Κανονισμού. άσκηση των καθηκόντων του σύγχρονο οπλισμό.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Φάρσα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο



Φάρσα για βόμβα σημειώθηκε το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κτήριο και να διακοπούν οι δίκες. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς έκλεισε μία βασική οδική αρτηρία.

Άγνωστος, ηλικίας... περίπου 35 ετών, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι τηλεφώνησε στα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), στη βόρεια Ελλάδα, αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό «Alter» και ισχυρίστηκε ότι θα εκραγεί βόμβα σε περίπου 40 λεπτά. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν επρόκειτο για φάρσα.

Αστυνομικοί εκκένωσαν το κτήριο και, παράλληλα, διέκοψαν την κυκλοφορία στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Συνάδελφοί τους με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων ερεύνησαν τις δικαστικές αίθουσες και τους υπόλοιπους χώρους του μεγάρου.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και λίγο μετά τις 3.10 τα δικαστήρια έκλεισαν λόγω παρέλευσης ωραρίου, ενώ αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην κεντρική οδό της 26ης Οκτωβρίου.

Πηγή: troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου